Angelfalls

Charlize this is me......... Same script, different cast.

Stockholms stressen

Skrivet 2010-04-26 @ 06:55:55

Jag kan bara inte förstå hur alla orkar stressa sig fram genom denna stad varje dag, jag minns så väl när jag flyttade till sthlm då lovade jag mig själv att tex.ALDRIG springa till ett tåg eftersom om man väntar 5 min så kommer det ett nytt.
Det har jag inte hållt, jag var mycket mer relaxed ute förrut....som ex på väg till jobbet imorse och klockan är 05.00 jag står på rätt sida av rulltrappan men orkar inte vandra upp utan står snällt på rulltrappan och låter den göra jobbet ,eeeeeeeeeeeej då ska folk puttas och göra sura miner för att jag som dessutom är GRAVID står stilla på ett rullband,,, sen är det meningen att alla ska springa allt vad de kan för att vara först bäst å vackrast typ så är det en tidig måndag morgon här i el Stockholmo.


Bilden är lånad från google.


Lillan har varit hemma sjuk från i fredas med hög feber och väldigt förkyld stackarn,å bara mamma som gäller när hon är dålig. Nu mår hon mkt bättre dock lite hes, sen har hon sån otur hon ´har börjat ramla mkt den senaste tiden, igår slog hon i hakan hårt i vår föntserkarm blödde massor ,blir så rädd när hon har börjat ramla så mkt.


Nä nu blir det kaffe ....

Mummsar

Skrivet 2010-04-24 @ 21:01:13

på en massa godis,gott som bara den...godaste är nog coca cola flaskorna ni vet de som är rosa å turkos.
Ikväll blir det att fortsätta kolla på den rulle vi började kolla på igår,men som vanligt blev vi eller rättare sagt Stefan för trött så får se om det blir en repris ikväll hoppas inte vi har ju trots allt pimplat kaffe ikväll :)

Har lagt in lite bilder nu i datan äntligen...Wiiiee vet inte varför jag drar mig för att göra det ,,nu berhöver jag verkligen inte så himla lätt med min nya manick jag fick med nya luren så berhöver jag ingen sladd för att få in bilderna bara att sätta i minneskortet i manicken å sen manicken i datan, smart va?? !!

ok är ni redo för lite bildmaraton?.........



Alicia på påskafton

Alicia

Liam gör tummen upp å ler


tornparken

Alicia förnyld

Happyface

Slutligen får ni se mitt lördasmys...


mumma

Välkommen efterlängtade Vår!

Skrivet 2010-04-13 @ 19:04:02

Underbart, antar att ni njuter lika mycket som mig i denna underbara värme och bara att stänga ögonen en stund och lyssna på allt fågelkvitter...

Alicia håller på skolas in på förskolan och det är Stefan som tar alla 3 inskolningsdagarna.
Första dagen hade gått jättebra lika så idag, så imorgon är det sista dagen då ska Stefan och en annan pappa som skolar inlämna barnen några timmar få får de se hur det går. Jag blir så stolt när Stefan berättar hur hon sitter med de andra barnen i ring och håller händer å sjunger,,, min lilla bebis är nu en liten tjej!

Så jag var ledig idag från jobbet och eftersom Stefan skolar in Allie så hade jag 5 timmar helt för mig själv, VA??? Egentid?? vad är det ,hur gör man då?
Jag kan ju inte bara sitta still å göra ingenting så jag började tvätta fönstrerna ,fixa med blommorna (tränar mina icke så gröna fingrar) Rensade i skafferiet och gjorde ordning i skåpen,dammsög å skurade golvet sen gav jag mig ut i det vackra och mötte upp mina älsklingar som kom från förskolan!

Måste lägga mig i tid ikväll för ska upp 04.30 imorgon HuuuuuuuAAA men men går bra när jag väl är uppe.

Stefan har gjort hallon smooties men undrar vart han tog vägen, han nattade lillan så han måste ha somnat där....sönöten da:)

Skönt att få blogga lite ska bli bättre LOVAR!!!!

Viva i miss you .... fikamedkakoråbullarsnart?

Kram / Angelfalls