Angelfalls

Charlize this is me......... Same script, different cast.

JOgga joGga joggA

Skrivet 2011-03-31 @ 20:24:50


ska jag börja med nu startar imorgon,måste komma igång nu ordentligt.
Blir lite mycket tv tittande och goda middagar men jag lagar alltid(nästan) alltid nyttig mat men det e ju svårt när man äter det som barnen älskar,korv med bröd,pommes,snabbmackisar osv.
Tur att min älskling är personlig tränare då!

Idag har jag uträttat en massa ärenden och faktiskt kommit en bra bit på min ToDo lista.Yeaaa duktiga jag.
Rikard hämtade Allie från dagis och när de kom hem så fick jag se lillan alldeles brun,geggig lerig brun ja hon hade ramlat i en mega stor lerpöl...Jahopp bara att slänga alla kläder i badkaret och skölja av det sen tvätta det imorgon,ny regel :håll långt avstånd från lerpölar ...kommer de hålla nä för Alicia tyckte det va kul!

Våren närmar sig på söndag ska det bli upp till 14 grader å kanske sol,fler än jag som är trött på kylan?
Idag när jag klädde på Alicia overall och diverse för att bege oss till dagis säger hon: Mamma är trött på overall vantar å mössor,,hahahah kunde inte hålla mig..JAAAA det e sant mamma är trött på vinter och vill ha sommar och sol ,slippa alla kläder lager på lager bara slänga på sig en jacka och sandaler å gå!

Näää nu bjuder jag på lite mer bilder:)

pippi å bruno:hästen
Hästen har hon döpt till Bruno men har gått i arv,först Evelyn sen Ella och nu Allie



hippie Kay yea


Over and Out!

blogg.se

Skrivet 2011-03-30 @ 21:13:42
borde skaffa en egen app så man kan blogga via iPhonen! jag vill vill vill blogga oftare och ska verkligen försöka gör det...lovar!

Ojoj mycket har hänt ... Allie är en stor flicka som hon själv säger och hon är inne i perioden "jag kan själv" fast hon säger : Jag klarar mig! Hon älskar sin förskolan och längtar tills all snö är borta för då ska hon få sin efterlängtade cykel.

Liam växer och blir stor, han har börjat åla sig ...bakåt hahaha säger mamma och pappa
Han har återhämtat sig bra efter RS- viruset. Han älskar när Alicia leker med honom och hans favorit leksaker är bilar och bollar.

I helgen som var fyllde min kära kusin Mattias 40, jag åkte ner till götet (utan man och barn) och vi alla åkte tillbaka i 70-talet ,vilken härlig fest. Tack Mattias och Linda!

Härligt att vara utan barn första gången men åå så underbart att komma hem igen, blir alldeles varm i hjärtat när Allie kastar sig i mina armar och säger att hon älskar mig..ända till månen och tillabaka...å det är ju jätte mycket!

Stefan har börjat praktisera nu å det flyter på bra med allt som ska klaffa med dagis hämtning /lämning med båda kidzen, var lite orolig i början,,Hujedamej hur ska detta nu gå men med rätt inställning tror jag man fixar det mesta.

Vi är inne i en sån härlig period , det mesta klaffar, barnen är friska , och vi har så mycket kärlek tillövers å lite till.Så här ska det vara resten av livet!

Gäääsp ,nu börjar jag blir tröött ,,får se hur länge jag orkar hålla mig vaken




sötkorv
                                      Liam

Sötnöt
                               Alicia

Happy
                                        Liam

Alicia på promenad med Castor Troy


Bloggar snart igen ...promise
                                 Alicia å Castor